Het uur van de haan

cover_uurvandehaanGruwelijk eng is dit nieuwe ebook, ook al begint het relaxed met een reis naar het tropische eiland waar de moeder van Roy is geboren en waar zijn onbekende oma Celeste nog steeds woont.

Roys vader is een grote witte Nederlander met zandkleurig haar en grijze ogen. Dat kun je aan Roy niet zo zien. Hij heeft de donkere ogen van zijn moeder, zijn huid is goudgeel en hij heeft een bos lichtbruine spiraaltjes op zijn hoofd. Oma De Boer zegt altijd dat hij het mooiste kleinkind is dat ze heeft. Roy houdt heel veel van zijn oma. Ondanks zijn afwezige vader die hij bijna nooit ziet, voelt hij zich toch een echte De Boer. Zijn exotische kant vergeet hij meestal.
Pas op het eiland ontdekt hij zijn tropische kant. Zodra hij Oma Celeste ontmoet, voelt hij zich helemaal thuis bij haar en op het eiland.

Roy weet niet dat Frederik, de rijke vriend van zijn moeder die voor hen de reis heeft betaald, alleen maar is meegegaan om op het eiland een Duister Persoon te ontmoeten, die hem met behulp van zwarte magie nog rijker kan maken dan hij al is. Frederik is bereid om Roy daar voor op te offeren aan het Grote Kwaad.

Gelukkig is oma Celeste er om haar kleinzoon te redden uit de duivelse handen van de zwarte magiër.
Bestel het eBook voor €4,95
ebook Het uur van de haan
Auteur: Thea Dubelaar
Uitgever: Pixel Perfect Publications
36 pagina’s € 4,95
ISBN 9789491833397
NUR 766
augustus 2017
Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Binnenkort ook als luisterboek.