e-boek nr 1 Dappere Chris in het enge bos.

BESTEL https://www.youbedo.com/boeken/dappere-chris-in-het-enge-bos-9789491707230

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dappere Chris in het enge bos, het eerste van de drie Dappere Chris boeken was er al als boek en als luisterboek. En nu is het er – hiep hiep hoera – ook als e-boek. Het eerste bij Cooperatieve Uitgeverij Menuet verschenen e-boek.
Youbedo is de eerste webshop bij wie het verkrijgbaar is, een bijzonder webshop want niet opgericht met het doel om winst te maken, maar om een nieuwe geldstroom voor goede doelen op gang te brengen waarmee we samen impact kunnen realiseren. Als auteur ben ik daar heel blij mee en mocht u het ebook willen kopen, doe dat dan bij hen via bovenstaande link.

Korte inhoud
Dappere Chris wil graag naar het grote, enge bos, maar niemand wil met hem mee. Daarom gaat hij alleen. In het begin lijkt het bos helemaal niet eng. Er zijn lieve konijntjes. Ze lokken Chris mee naar een donker pad. En daar staat opeens de gemene wolf van Roodkapje. Gelukkig is Chris heel dapper en slim en sterk, want er wachten nog een heleboel andere gevaren op hem in het grote, enge bos. Een klassieke topper van Thea Dubelaar en Melanie Erhardy in een nieuw (e-boek) jasje.

Auteur(s) Thea Dubelaar
Illustraties Melanie Erhardy
Prijs 8,99 €
Taal Nederlands
Categorie Fictie
NUR Code 281
Uitgavejaar 2020
ISBN10 949170723X
ISBN13 9789491707230
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws op door .