Kuiken wordt te watergelaten

18 mei 2017  |  Geen categorie

P1010002Zondagmiddag op de #Zaansekinderboekenmarkt in de Zaanse Schans wordt om 14.45 u. Kuiken en de zee gepresenteerd op het hoofdpodium. Ontdek het nieuwe prentenboek van Thea Dubelaar en Jenny Bakker en loop mee in de karavaan naar de grote steiger naast de molen vanwaar kuiken vertrekt naar zee. Hij wordt in een fles te water gelaten door de grote schilder Claude Monet ( acteur Jacob Spaander) en zal over de Zaan richting zee drijven . Als hij vastloopt wordt hij misschien gevonden door iemand die hem verder helpt en daarmee een Kuikenboek verdient.
Jenny Bakker en Thea Dubelaar zijn er natuurlijk bij op de steiger en daarna lezen ze voor en tekenen op hun kuikenstand in het Schrijverskwartier. Daar zijn de boeken maar je kunt er ook een leuke kleurplaat van Kuiken krijgen.
U bent ook al welkom om 12 uur om met Thea in de voorleesboot te stappen. Tijdens de vaart leest ze een vorige Kuikenavontuur voor: Kuiken in de sneeuw.
3


Comments are closed.