Verwonderding en respect

‘Het verhaal van Prulletje is een verhaal over verwondering en respect voor wat anders is, maar dan op peuter- en kleutermaat’, schrijft Jeroen de Jaegere in zijn recensie. ‘Het is zo’n boekje dat voor altijd een speciale plaats in je boekenkast kan krijgen, zo eentje dat je eigenlijk zou willen knuffelen voor het slapen gaan.Het verhaal is lekker eenvoudig en wordt heel goed ondersteund door duidelijke illustraties, waardoor op elke pagina heel wat valt te beleven voor de kinderen die het verhaal in het boek meevolgen. Zelfs later wanneer die kleine luisteraars hun eerste letters en woordjes leren lezen, kan het boek nog een leuk item zijn, dat hen uitdaagt om nieuwe woorden te leren kennen…
Lees hier de hele recensie.
Tip! Als je het boek gesigneerd cadeau wil doen met een mooie verpakking en als extra cadeautje een echt zijden ei ( cocon van zijdevlinder) bestel het dan bij zijdewinkel